Reteta pentru copii mai mari de 7 luni.
300 gr spanac,
1/2 lingurita faina,
100 ml lapte,
10 gr unt,
un praf de sare.
Mod de preparare:
Se curata spanacul, se spala in cateva ape si se pune intr-o craticioara sa se inabuse in putin unt, pana se inmoaie .
Se trece printr-o sita si se lasa deoparte.
Intr-o craticioara punem unt, adaugam faina si laptele, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase.
Adaugam spanacul si lasam pe foc ~ 15 minute.
Adaugam si un praf de sare.
Se poate adauga si putin zahar.
Ingrediente pentru piure de spanac
300 gr spanac,
1/2 lingurita faina,
100 ml lapte,
10 gr unt,
un praf de sare.
Mod de preparare:
Se curata spanacul, se spala in cateva ape si se pune intr-o craticioara sa se inabuse in putin unt, pana se inmoaie .
Se trece printr-o sita si se lasa deoparte.
Intr-o craticioara punem unt, adaugam faina si laptele, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase.
Adaugam spanacul si lasam pe foc ~ 15 minute.
Adaugam si un praf de sare.
Se poate adauga si putin zahar.