Reteta pentru copii mai mari de 7 luni.
50 g branza de vaci,
50 g faina,
50 g unt,
50 g zahar pudra,
1/2 galbenus de ou,
un varf de cutit cu sare.
Mod de preparare:
Branza de vaci, foarte bine stoarsa, se trece prin sita, apoi se amesteca cu untul, zaharul, sarea si faina.
Se framanta bine.
Aluatul obtinut se lasa o ora la rece, apoi se intinde o foaie potrivit de subtire,din care se taie cu ruleta mici batoane.
Se ung batonasele cu galbenus de ou si se coc in cuptor fierbinte.
Ingrediente pentru batoane cu brânză de vaci
50 g branza de vaci,
50 g faina,
50 g unt,
50 g zahar pudra,
1/2 galbenus de ou,
un varf de cutit cu sare.
Mod de preparare:
Branza de vaci, foarte bine stoarsa, se trece prin sita, apoi se amesteca cu untul, zaharul, sarea si faina.
Se framanta bine.
Aluatul obtinut se lasa o ora la rece, apoi se intinde o foaie potrivit de subtire,din care se taie cu ruleta mici batoane.
Se ung batonasele cu galbenus de ou si se coc in cuptor fierbinte.