Rețetă pentru copii mai mari de 9 luni.
20 g smântână,
80 ml supă de carne sau legume,
2 g mărar,
2 g sare.
Mod de preparare:
Fasolea se curăță, se spală și se toacă mărunt.
Se pune la fiert în apă rece cu sare.
După ce a fiert bine, se scurge.
Se amestecă supa de carne sau legume (fierbinte) cu smântâna.
Acest sos se toarnă peste fasole și se presară mărar.
Se amestecă ușor.
Ingrediente pentru fasole verde cu sos de smântână:
200 g fasole verde,20 g smântână,
80 ml supă de carne sau legume,
2 g mărar,
2 g sare.
Mod de preparare:
Fasolea se curăță, se spală și se toacă mărunt.
Se pune la fiert în apă rece cu sare.
După ce a fiert bine, se scurge.
Se amestecă supa de carne sau legume (fierbinte) cu smântâna.
Acest sos se toarnă peste fasole și se presară mărar.
Se amestecă ușor.