Rețetă recomandată copiilor mai mari de 9 luni.
Ingrediente pentru rețeta Bulgur cu pui și legume
50 g piept de pui
1 morcov mic
un sfert dovlecel (curățat de coajă și semințe)
1 linguriță ulei de măsline
Mod de preparare
Se spală bulgurul.
Se curăță morcovul și dovlecelul și se taie în cubulețe mici.
Se fierbe puiul în apă până devine fraged.
Se curăță morcovul și dovlecelul și se taie în cubulețe mici.
Se fierbe puiul în apă până devine fraged.
Se adaugă legumele și se lasă să fiarbă împreună.
Se adaugă bulgurul spălat și se fierbe 10 minute (bulgurul absoarbe lichidul și se umflă).
Se pasează totul cu blenderul sau se zdrobește cu furculița, în funcție de cât de bine mestecă bebe.
La final, se adaugă 1 linguriță de ulei de măsline.
Se adaugă bulgurul spălat și se fierbe 10 minute (bulgurul absoarbe lichidul și se umflă).
Se pasează totul cu blenderul sau se zdrobește cu furculița, în funcție de cât de bine mestecă bebe.
La final, se adaugă 1 linguriță de ulei de măsline.
Sursa foto: AI